Ansiktsbehandling klassisk

I våra klassiska ansiktsbehandlingar ingår de vanliga momenten för att fräscha upp huden. Det finns tre olika längder på behandlingen, välj det som passar dig bäst just nu eller fråga mig (Pia) så kan jag ge dig råd. Du kan även välja AHA syra som tillägg i ansiktsbehandling 75 eller 60 min.

Tips! Om det är din första behandling hos oss rekommenderar vi "Ansiktsbehandling 60 eller 75 min". Går du regelbundet på ansiktsbehandling får du gärna växla mellan vårt utbud. Det är nyttigt för både dig och huden att överraska med något nytt då och då.


ANSIKTSBEHANDLING
75 min - 1090 kr

En klassisk ansiktsbehandling med tid för både djuprengöring och ansikts-nack & dekoltagemassage.
I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring, brynplock, ansikts-nack & dekoltage massage, mask, serum, kräm, ögonkräm samt inspiration för hemmavård.

OBS! Tillägg för AHA syra ansikte- 250 kr
AHA syra händer- 500 kr


60 min - 890 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling med dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring, brynplock, mask, serum, kräm och ögonkräm samt inspiration för hemmavård.

OBS! Tillägg för AHA syra ansikte- 250 kr
AHA syra händer- 500 kr

Pris för ungdom 13-19 år - 790 kr


30 min - 590 kr

En kort ansiktsbehandling med fokus på lätt rengöring, peeling och ansiktsmassage/mask eller som uppföljning av din ordinarie ansiktsbehandling med tex porrengöring lokalt.