Ansiktsbehandling klassisk

I våra klassiska ansiktsbehandlingar ingår de vanliga momenten för att fräscha upp huden. Det finns tre olika längder på behandlingen, välj det som passar dig bäst just nu eller fråga mig (Pia) så kan jag ge dig råd. Du kan även välja pensling som tillägg i ansiktsbehandling 75 eller 60 min. Beroende på ditt aktuella hudtillstånd rekommenderar jag vilken.

Tips! Om det är din första behandling hos oss rekommenderar vi "Ansiktsbehandling 60 eller 75 min". Går du regelbundet på ansiktsbehandling får du gärna växla mellan vårt utbud. Det är nyttigt för både dig och huden att överraska med något nytt då och då.


ANSIKTSBEHANDLING KLASSISK
75 min - 1090 kr

En klassisk ansiktsbehandling med tid för både djuprengöring och ansikts-nack & dekoltagemassage.
I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring, brynplock, ansikts-nack & dekoltage massage, mask, serum, kräm, ögonkräm samt inspiration för hemmavård om du så önskar.

Tillägg: Pensling ansikte 250 kr eller 410 kr
Pensling händer 500 kr


60 min - 890 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling med dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring, brynplock, mask, serum, kräm och ögonkräm samt inspiration för hemmavård om du så önskar.

Tillägg: Pensling ansikte 250 kr eller 410 kr
Pensling händer 500 kr
Pris för ungdom 13-19 år - 790 kr


30 min - 590 kr

En enklare variant av ansiktsbehandling med dubbelrengöring, peeling och kort ansiktsmassage/mask. Brynplock ingår ej.