PIA 90 min - 1900 

En effektiv och avslappnande ansiktsbehandling där den ena behandlingen inte behöver vara den andra lik. Vad behöver du och din hud i dag? Jag lyssnar och skapar. Självklart ingår inspiration för hemmavård, frans & brynfärg (samt utvecklande samtal under behandlingens gång om du så önskar).


Ansiktsbehandling PIA 

PIA" har vuxit fram efter många års erfarenhet i hudvårdsbranschen, andra yrken, utbildningar och inte minst genom olika erfarenheter i livet. Jag vill skapa en behandling till dig med ett innehåll som får både dig och din hud att stråla. Med ett flertal professionella hudvårdsmärken på salongen tillsammans med mina utbildningar, kunskaper och erfarenheter i livet får behandlingen växa fram. Enkelt beskrivet är "Ansiktsbehandling Pia" en mix mellan aktivitet och avslappning för dig och din hud. Om du önskar erbjuder jag i denna behandling även utvecklande samtal under behandlingens gång  (mer info hittar du under "Samtalet För Dig"). I behandlingen ingår även frans & brynfärg samt  inspiration för hemmavård.
Varmt välkommen till mig!

Med Värme/Pia

Tips! Går du regelbundet på ansiktsbehandling får du gärna växla mellan vårt utbud. Det är nyttigt för både dig och huden att överraska med något nytt då och då.