Om oss

Året var -2007 och jag Pia Wiklund Grundström jobbade som tandsköterska. Trodde väl aldrig att jag skulle längta tillbaka till hudterapeutyrket så mycket att jag skulle lämna tandsköterskeyrket, trots att jag trivdes med det. Så blev det i alla fall och Hudsalongen För Dig startades av mig och maken Lars Grundström. Företaget låg vid starten i Hälsingberg och flyttade år-2011 till en lokal i Kulturhusettio14 (fd Folkets hus) där vi stannade i 8 år. Våren-2019 flyttade vi tillbaka till Hälsingberg, den här gången till "hönshuset" på vår gård. Vilken lycka! I den här miljön känns det ännu mer passande med en salong. Fri parkering är såklart ett extra plus.

På salongen finner du Pia, auktoriserad hudterapeut som är medlem i SHR (sveriges hudterapeuters riksorganisation). Jag uppdaterar mig regelbundet inom de behandlingar och produkter vi valt på salongen. Eftersom det även är viktigt att må bra på insidan erbjuder jag utvecklande samtal, enbart eller under behandlingens gång i "Ansiktsbehandling Pia 90 min". Lars jobbar administrativt i företaget och hjälper även till med diverse saker som behövs fixas ibland (ej behandlingar).

I vår butik hittar du professionella produkter för auktoriserade hudterapeuter som inte säljs överallt. Vårt mål är att ge dig god service, en avkopplande stund och en fräsch kick för din hud, så att du längtar tills det är dags för nästa behandling!

Välkommen till oss!
/Pia & Lars

Hudsalongen För Dig

Hälsingstigen 4
791 44 Falun
070-230 10 16

Köp av produkter:
  • I samband med din behandling (10%)
  • "Boka köp av produkter online"
  • Efter överenskommelse. Kontakta mig via tel eller mail.


Behandlingsdagar:

Oftast tisdag-torsdag

OBS! Du är viktig för oss, därför har din hudterapeut fullt fokus på dig under din behandling. Vi håller dörren låst och svarar inte i telefonen. Tala in ett meddelande på telefonsvararen eller skicka ett mail om du har svårt att nå oss,
tel 070-230 10 1 6 eller: fordig@telia.com

Tidbokning:

Du kan boka tid själv online https://hudsalongenfordig.valei.com/ när det passar dig, även för produktköp. Du kan också ringa oss på tel:
070-230 10 16 eller: fordig@telia.com


Personal

Pia Wiklund Grundström
aukt.hudterapeut/dipl.aromaterapeut/terapeutisk healer/andlig coach/VD

Lars Grundström
admin. ansvarig & "hjälpreda"