NBE Beauty (apparatur)

NBE apparatur och dess teknik tillhör en av de säkraste på marknaden. Apparaterna är CE märkta samt testade och godkända enligt EU:s lagar och regler. Om du inte provat NBE behandlingen tidigare kan jag varmt rekomendera den. Enkelt förklarat jobbar jag med NBE Deep skin apparaten från utsidan med slipning och "nålfri microneedling". NBE 1000 är en radiofrekvens som laddar dina celler med ny energi och slussar ner serum som jag anpassat för ditt hudtillstånd. Fungerar alldeles utmärkt var för sig men kompletterar varandra perfekt i en duo behandling.

NBE 1000
75 min -1900 kr

Dubbelrengöring, enzympeeling, NBE 1000 och anpassad peel of mask inkl dekoltagemassage.


NBE DEEP SKIN
75 min -1900 kr

Dubbelrengöring, enzympeeling, NBE deep skin och lugnande peel of mask inkl dekoltagemassage.


NBE DUO
120 min - 2900 kr

En kombination av NBE 1000 och NBE deep skin över ansikte & hals för maximal effekt. Därefter anpassas den avslutande peel of masken efter ditt hudtillstånd och dekoltaget får både mask och dekoltagemassage.


INFO NBE 1000 (RADIOFREKVENS)

En avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum med pre-och probiotika från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. En säker och effektiv behandling. En metod för hudföryngring, ofta med synbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

INFO NBE DEEP SKIN

Ett unikt duokoncept med dermabrasion och "nålfri microneedling". En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum med pre-och probiotika från Nannic.
En säker och effektiv behandling för hudföryngring och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Läs gärna mer på nannic.se