TERAPEUTISK HEALING


Välkommen som träningsklient till mig som Terapeutisk Healer

Allt som du behöver finns naturligt inom dig, du är perfekt som du är. Det kan vara händelser och tvivel på dig själv som gör det svårt att tro att livet kan levas fullt ut med kraft, glädje och balans.

I healingsessionen pratar vi om olika känslor och blockeringar som behöver frigöras.  Till min hjälp använder jag Lee Segers Healingkort som bygger på ett eget system. Dessa healingkort fokuserar på helande och ger en djupare förståelse för hur man vänder det som känns tungt till något lättare, med mer kraft och glädje.  Healingkorten är kopplade till vårt chakrasystem, vilket gör att det är ett utmärkt sätt att lära känna dig själv på ett djupare plan, om vad du behöver just nu. Kanske går du och bär på något som du inte riktig vet vad det är. Då kan en Terapeutisk Healingsession vara något för dig.

Jag har gått ett år på min utbildning till Terapeutisk och Energitransformerande Healer och i mars-2023 är jag färdig. En fantastisk lärorik och inspirerande utbildning och nu är det dags för mig att ta emot träningsklienter. 

OBS! De kostnadsfria samtalen med träningsklienter är nu fullbokade så vill du vara med är det period 2 du anmäler dig till.

När du fått klartecken att vara min träningsklient kommer vi att ha TRE sessioner under TRE månader och varje session pågår i 90 min, och görs som ett samtal via telefon. Det gör det enklare och du får vara på en plats där du är trygg, där du kan ta hand om dig lite extra efter sessionen om det behövs. Syftet är alltid att skapa mer kraft och glädje i livet, även med det som känns tungt. Ca en vecka efter din sista session kontaktar jag dig via mail för att få feedback på sessionerna.

Så här ser upplägget ut: 

  • Träningsklienter under period 1: Dec-feb KOSTNADSFRITT för tre sessioner/FULLBOKAT
  • Träningsklienter under period 2: Mars-maj 1200 kr för tre sessioner
  • Från och med 1/6 - 2023: Ord pris gäller. 1500 kr/90 min session 

Är du intresserad? Kontakta mig gärna via mail fordig@telia.com eftersom jag inte svarar i telefonen under behandling. Du kan även ringa och lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer jag upp dig 023-7210923. Du kan läsa mer om Terapeutisk Healing på terapeutiskhealing.se

Välkommen!

Med värme/Pia Wiklund Grundström