SAMTALET FÖR DIG/ på vår salong eller via telefon
90 min - 1500 kr
 
60 min - 990 kr

Alla samtal vi deltar i utvecklar oss på något sätt. Med åldern har jag insett vad som egentligen tillför något i samtalet och vad som är stärkande, i längden. Det vill jag dela med dig.

Som ung förstod jag inte min inre vägledning utan kände mig mest förvirrad. Med åren och efter de utbildningar jag gått har jag fått en klarare bild av hur både min kropp och mina andliga vägledare alltid visat mig de steg jag behövt ta för att utvecklas på bästa sätt. Ja, jag är helt övertygad om att det finns något mer som hjälper oss än det vi kan ta på i det fysiska livet. För mig är det att gå miste om en oändlig resurs att förneka vårt ”andliga” jag eller rättare sagt vårt mänskliga jag eftersom det är en naturlig del av oss alla. 

Inom dig finns all den information du behöver för att ta första steget mot din dröm eller ta dig ur din "mardröm". Det kan vara olika händelser och tvivel på dig själv som gör det svårt att tro att livet kan levas fullt ut med mer kraft, glädje och balans. Jag vet att det går, vad som än har hänt. Vi behöver bara en del tålamod för att låta processen ta sin tid och ha tillit. Ibland kan det faktiskt gå fort att ta sig över hinder som blockerat oss under en längre eller kortare tid. Alla våra känslor är viktiga att lyssna på och bemöta.

I det här samtalet vill jag förutsättningslöst möta dig där du är med dina minnen, känslor, frågeställningar och ditt mående just nu. Jag lyssnar både fysiskt och intuitivt på dig och på våra guider. Till hjälp har jag bl a Lee Segers healingkort som kan vägleda oss framåt i samtalet. Healingkorten fokuserar på helande och ger en djupare förståelse för hur man vänder det som känns tungt till något lättare, med mer kraft och glädje.  Kanske går du och bär på något som du inte riktig vet vad det är. Eller också vet du. Min intension med samtalet är att du ska våga möta dina känslor, hitta dina egna svar med hjälp av ”redskap” som passar dig, våga lita på det du får till dig och låta dig helas. Allt går att hela, om du verkligen vill det. Det här är en stund för dig av ren kärlek.

Låter det här som något för dig?  Då är du är varmt välkommen att boka tid online via hudsalongenfordig.se eller skicka mail till fordig@telia.com Du kan även ringa 023-7210923 och tala in ett meddelande. Jag svarar inte telefonen under behandling.

Varmt Välkommen!

  • Jag har tystnadsplikt.
  • Kom ihåg att meddela om du önskar samtalet på vår salong eller via telefon.

Pias utbildningar

Barnskötare, Dipl Aromaterapeut, Ekologisk hudvård, Aukt hudterapeut, Reiki Healing, Tandsköterska, UGL kurs (utveckling, grupp, ledarskap), Cert Coach, Mindfulnessinstruktör, lång livserfarenhet.....

Andlig Coach

Terapeutisk Energitransformerande Healer