SAMTALET FÖR DIG 90 min -1500
på vår salong eller via telefon.

OBS! I Ansiktsbehandling "PIA 90 min" ingår samtal under behandlingens gång om du så önskar.


Alla samtal vi deltar i utvecklar oss på något sätt och hur de påverkar oss kan bero på fler olika saker. Med åldern har jag insett vad som egentligen tillför något i samtalet och vad som är stärkande, i längden. Det samtalet vill jag dela med dig och tillsammans kan vi hitta nya perspektiv i livet.

Som ung förstod jag inte min inre vägledning utan kände mig mest förvirrad. Med åren och efter de utbildningar jag gått har jag fått en klarare bild av hur både min kropp och mina andliga vägledare alltid visat mig de steg jag behövt ta för att utvecklas på bästa sätt. Jag har inte alltid lyssnat men är numer helt övertygad om att det finns något mer som hjälper oss än det vi kan ta på i det fysiska livet. För mig är det att gå miste om en oändlig resurs att förneka vårt ”andliga” jag eller rättare sagt vårt mänskliga jag eftersom det är en naturlig del av oss alla, vi behöver inte krångla till det. Alla får såklart ha sin egen åsikt, det är viktigt.

Inom dig finns all den information du behöver för att ta första steget mot din dröm eller ta dig ur din "mardröm". Det kan vara olika händelser och tvivel på dig själv som gör det svårt att tro att livet kan levas fullt ut med mer kraft, glädje och balans. Jag vet att det går, vad som än har hänt. Vi behöver bara en del tålamod för att låta processen ta sin tid och ha tillit. Ibland kan det faktiskt gå fort att ta sig över hinder som blockerat oss under en längre eller kortare tid. Alla våra känslor är viktiga att lyssna på och bemöta istället för att undvika dom.

I det här samtalet vill jag förutsättningslöst möta dig där du är med dina tankar, känslor och frågeställningar just nu. Jag lyssnar både fysiskt och intuitivt på dig och på våra guider. Till hjälp har jag bl a Lee Segers healingkort som kan vägleda oss framåt i samtalet. Healingkorten fokuserar på helande och ger en djupare förståelse för hur man vänder det som känns tungt till något lättare, med mer kraft och glädje. 

Kanske går du och bär på något som du inte riktig vet vad det är. Eller också vet du men skjutit det ifrån dig av olika anledningar.  Kanske vill du lära känna dig själv bättre och hitta en inre trygghet? Min intension med samtalet är att du ska våga möta dina känslor, hitta dina egna svar med hjälp av ”redskap” som passar dig, våga lita på det du får till dig. Det här är en stund för dig av ren kärlek.

Låter det här som något för dig?  Då är du är varmt välkommen att boka tid online via hudsalongenfordig.se eller skicka mail till fordig@telia.com 

Du kan även ringa 070-230 10 16 och tala in ett meddelande. Jag svarar inte i telefonen under behandling.

OBS! I Ansiktsbehandling "Pia 90 min" ingår samtal under behandlingens gång om du så önskar, du behöver bara meddela mig när du kommer.

  • Jag har tystnadsplikt.
  • Kom ihåg att meddela om du önskar samtalet på vår salong eller via telefon.
Med Värme till Dig/Pia


Mina (Pias) utbildningar