PRX-T33 HUDFÖRYNGRING

En NÅLFRI biorevitaliserande antiage behandling.

PRX-T33 är en mer skonsam behandling än traditionell TCA peeling eftersom den här kombineras med bl a väteperoxid i en patenterad formula.  Det unika är att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även nästintill smärtfri och orsakar ingen eller minimal fjällning.

ANSIKTE

30 min - 1990 kr
(paketpris 4 behandlingar1500kr/behandling)


ANSIKTE, HALS

30 min - 2500 kr (paketpris 4 behandlingar 1990 kr/behandling.


HALS eller HÄNDER

30 min - 1500 kr (paketpris 4 behandlingar 1200 kr/behandling.


PIA BERÄTTAR:
Jag jobbade för många år sedan på en klinik som erbjöd TCA peeling. Behandlingen var effektiv men återhämtningen tog alldeles för lång tid. Att planera i kalendern var förutsättningen eftersom huden flagade mycket och du kunde i vissa fall känna dig påverkad, nästa febrig efter behandlingen.
Därför har jag sneglat på PRX-T33 behandlingen men inte på riktigt förrän en kund frågade mig om jag inte kunde ta in den. Jag tvekade, faktiskt pga att jag hade fått för mig att det var en slags apparat till den och jag kände mig nöjd med NBE-maskinen jag redan jobbar med. Så var inte fallet, behandlingen utförs med salongsprodukter. En effektiv blandning av TCA och väteperoxid. Du kan läsa mer om det under leverantörens information.
Efter att själv provat behandlingen kände jag att det här är något för mig och kanske även för dig. Tvekar du hjälper jag dig gärna att hitta den behandlingen som passar bäst för dig just nu.

LEVERANTÖRENS INFORMATION:
PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.

  • Ingen ”frosting” eller ”down-time”

  • För alla hudtyper och alla årstider.

  • Patenterad formula med TCA 33% och väteperoxid

  • Vetenskapligt dokumenterad Medical Device CE-märkt klass I

INNEHÅLL:
TCA+ Väteperoxid är två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Upptäckten består i att ha förvandlat TCA från ett kaustiskt (syrafrätande) ämne till ett ämne som inte orsakar denaturering av hudens proteiner utan erbjuder en intensiv biorevitaliserande behandling utan traditionell flagning och social begränsning. Nålfri applicering utan ”frosting”.

TCA stimulerar dermis & keratinocyternas tillväxtfaktorer och väteperoxid motverkar syrafrätande effekt och tillåter frekvent repeterad stimulering som förstärker dess effekt.
Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent

BEHANDLINGSMÖJLIGHETER ANSIKTE:
Ljusåldrad hud
Rynkor och linjer
Torr hud
Förlorad fasthet
Ojämna pigmenteringar
Ärrbildningar

KROPP:
Bristningar
Ärrbildningar
Åldrad hud hals, dekolletage och händer